Velkommen til NOR HK

Vi i NOR Håndballklubb er kjempeglad for at akkurat du har lyst til å spille med oss. Vi er opptatt av samhold, felleskap, idrettsglede og vennskap. Og bygger en klubb med et mål om å sørge for at flest mulig, spiller lengst mulig.

Vi er en klubb som drives på frivillig basis – det betyr at foreldrenes bidrag er viktig. Vi vet at ikke alle foreldre har evne til å bidra like mye. Men det vi vet at foreldregrupper som organiserer seg godt, kan utrette utrolige ting.

Vi forsøker å holde prisene nede og dugnadsinnsatsen lav. Men likevel er det en kjensgjerning at jo mer foresatt engasjerer seg – jo større er muligheten for at håndballkarrieren blir en faktor i en trygg barndom og spennende ungdomstid og at det gir skikkelig ballast inn i voksen-livet.

Vi får aldri nok engasjerte trenere, oppmenn, foreldrekontakter, styremedlemmer eller andre bidragsytere.

 

Hvem kan spille håndball?

Vi har aldersbestemte for hele grunnskolen – samt det første året på VGS. Vi har også seniorlag for både herrer og damer – hvor det er spillere fra 16-50 i aksjon. Sjekk ut hjemmesiden vår for informasjon om treningstider og trenere. Vi er først og fremst en breddeklubb, og strekker oss langt for å finne rett nivå til rett spiller.

Hva gjør jeg for å bli medlem? 

Alle som vil prøve seg i NOR kan delta på tre treninger før de beslutter om dette er noe de vil fortsette med. Dersom man ønsker det får man en foresatt hjemme til å lage en profil på www.hoopit.no, registrere deg som spiller og søke medlemskap i NOR HK. 

På denne måten får vi all informasjon som vi trenger om deg, og du kan da være med å spille kamper med oss. Du er også da forsikret gjennom idrettsforbundet dersom noe skulle hende på trening eller i kamp. 

Dette forventer vi av en NOR-spiller

Å spille for NOR HK forplikter – både på trening, i kamp og på tur.

  • Alle må komme til trening i god tid slik at vi er klar når trening begynner.  
  • Alle må ha gode sko som ikke sklir på parketten, vannflaske og de med langt hår har håret i hårstrikk. Utover dette forventer vi at du er på trening for å trene, og dermed har respekt for treneren og lagkameratene dine slik at alle bidrar til gode treninger.  
  • Dersom du ikke kan komme på trening ønsker vi at du eller foreldrene dine skal melde fra om dette i Hoopit slik at treneren er forberedt på hvor mange spillere som kommer til enhver trening. 
  • Vi har nulltoleranse for mobbing eller annen ugrei oppførsel mot hverandre i klubben.
  • Vi skal akseptere hverandre og være høflig med hverandre uansett om vi er på trening eller møtes på fritiden.
  • På reiser med klubben forventer vi at du som medlem er høflig og hyggelig mot andre motspillere, dommere og publikum. 

 

For foreldre 

Med et eller flere barn i NOR HK bringer det med seg et lite dugnadsansvar for foreldre. Primært dreier dette seg om kafedrift og sekretariat i våre haller ved hjemmekamper (stort sett bare når egne barn spiller). Innimellom dukker det opp klubblotteri eller annen felles dugnad som vi forventer at foreldre stiller opp på.  

Det vil også dukke opp behov for transport til kamper og/eller turneringer og vi tenker at det ideelle er at foreldre i et lag får til et godt samarbeid rundt dette slik at ansvaret fordeles. 

Ved overnatting skjer dette primært på klasserom og vi er da avhengig av at foreldre stiller opp som reiseledere. Dette ansvaret innebærer å overnatte sammen med spillerne på klasserom, samt sørge for å få de til kamp i rett hall til riktige klokkeslett. Det vil være nødvendig å kunne levere politiattest dersom du er reiseleder. Denne erfaringen oppfordrer vi alle dere til å forsøke ut da det er en glitrende arena til å komme nært inn på egne barn og deres lagvenner. 

Økonomi 

Vi ønsker å holde kostnadene til å spille håndball så lav som mulig. Pr nå er prisen:

Medlemskontigent: kr 750,- i kontingent pr spiller. Har familien flere spillere kan man tegne et familiemedlemskap. Dette koster 1.000,-

Treningskontigent: Det koster 500 kroner i året per trening laget til din spiller tilbys. Trener laget ditt to ganger i uka blir det altså 1.000 kroner i treningsavgift.

Eksempel på pris 

Otto på åtte år trener en gang i uka. Dermed betaler Otto 1250,- til klubben.

Astrid, Sigrid og Vidar er søsken i klubben. Astrid på MIX trener en gang i uka, Sigrid på J12 trener to ganger i uka, Vidar på G16 tre ganger i uka.

 Familien betaler 1.000 kroner for medlemskap og 3.000 i treningsavgift (til sammen seks økter). Til sammen 4.000 for å spille håndball. 

 

Fra det året spilleren fyller 13 år er den lisenspliktig. Dette er en forsikring som betales direkte til Norges håndballforbund som må være betalt før spiller kan delta på kamp dette året. Faktura på lisens kommer på registrert mail. 

 

Dersom du har noen spørsmål rundt klubben eller medlemskap kan du kontakte vår sportslige leder Maria Bostad Dahl, tlf 90720267. 

Våre samarbeidspartnere

Sparebanken 68 Grader Nord
Intersport
Nordkraft
Amfi Narvik
Polar Kraft