Nytt styre i NOR HK

Simen Lian Kleiving tar over som ny leder i NOR. Som tenker offensivt inn i en ny sesong.

Etter utallige timer i hallen valgte Kristoffer Åsheim å gå av sin post. Med jobb som prosjektleder i Storyline Nor – og mye jobb med “Slaget om Narvik” var det tid for å finne en ny hærfører i “Kampen for Narvik-håndballen”.

– Vi har en klubb med en utrolig positiv utvikling. Økonomisk ble det en mareritt-aktig avslutning. Blant annet måtte turneringen Nordkraft Mini avlyses – noe som gjør at vi må bruke resten av 2020 på kvitte oss med gjelden som lå igjen i klubben da vi omprofilerte til NOR HK. Men vi har fått fantastiske samarbeidspartnere i Ofoten Sparebank, Nordkraft, Peppes, Indira og Rallarservice og stor medlemsvekst, forteller Kleiving.

Kleiving er i det sivile avdelingsleder ved Narvik VGS. Han har to barn i klubben og er selv involvert på trener-siden.

– Vi har et meget oppegående styre – og det var avgjørende for at jeg takket ja. Patrik Bones Olsen er ny nestleder og han blir viktig for å strukturere klubben ytterligere. Vi er godt i gang med en ny sportsplan og tenker offensivt, sier han.

Veksten har kommet på tross av svært lite treningstid på Idrettens Hus.

– Det har vært en brems for oss. Nå blir det ny hall på Parken. Vi ønsker å forbli på Idrettens Hus – men tar det som en selvfølge at vi får mer plass, sier han.

I tillegg håper han at ildsjeler med tilknytning til idrettshallene i Kjøpsvik, Ballangen, Ankenes og Bjerkvik skal ta kontakt.

– Vårt mål er vekst over hele regionen. Ta kontakt, så hjelper vi til med utstyr og kursing, sier han.

For det er de yngste som skal telle mest i NOR HK.

– Vi har et damelag som holder veldig høyt nivå – og et ungdomsavdeling med spennende talenter på både gutte- og jente-siden. Men det viktigste for oss nå er uansett å rekruttere og skolere trenere – slik at vi kan ha et billig og godt tilbud til de yngste. Håndball er Norges suverent største lagidrett innendørstid og vi mener at det er viktig for både bolyst og rekruttering av nye innbyggere til regionen at vi har en skikkelig håndballklubb, sier Kleiving.

Resten av styret består av:

Maria Bostad Dahl
Siren Eilertsen Stokland
Anders Horne
Elizabeth Riishaug
Ørjan Jakobsen
Gro Klingenberg
Marianne Bakkejord
Karina Lindquist
Stine Sollie Nilsen

Våre samarbeidspartnere

Peppes Pizza Narvik
Sparebanken 68 Grader Nord
Polar Kraft
Nordkraft
Amfi Narvik