Nordkraft Mini

Velkommen til Nordkraft Mini

NOR HK inviterer til en morsom turnering for de minste 22. og 23. april. Turneringen spilles på Idrettens Hus og i Ankeneshallen. Blir det mange påmeldinger kan det også bli spill i Parken Flerbrukshall.

Nordkraft Mini er åpen for alle lag fra 12 år og yngre.

Turnering spilles som en dags-turnering. I utgangspunktet spiller lagene fra 10-12 år minimum fire kamper hver på lørdag. Søndag er det de aller minste som spiller. Også her er det minimum fire kamper. Hver kamp varer i 2×8 minutt.

Alle spillerne får diplom.

Vi har ikke overnatting på skoler, men god dialog med byens hoteller og Narvikfjellet. Ønsker laget ditt å overnatte og kombinere med en dag i landsdelens fineste familieanlegg, har vi spesialpriser for de som ønsker. Vi legger også opp kampoppsettet etter ønsker, slik at lag med lengst reisevei slipper å spille tidlig på morgenen.

Påmelding gjøres til post@norhk.no. Fristen er 6. april. Det koster 500 kroner per lag – og hvert femte lag klubben din stiller med er gratis.

Vi i NOR Håndballklubb er kjempeglad for at akkurat du har lyst til å spille med oss. Vi er opptatt av samhold, felleskap, idrettsglede og vennskap. Og bygger en klubb med et mål om å sørge for at flest mulig, spiller lengst mulig.

Vi er en klubb som drives på frivillig basis – det betyr at foreldrenes bidrag er viktig. Vi vet at ikke alle foreldre har evne til å bidra like mye. Men det vi vet at foreldregrupper som organiserer seg godt, kan utrette utrolige ting.

Vi forsøker å holde prisene nede og dugnadsinnsatsen lav. Men likevel er det en kjensgjerning at jo mer foresatt engasjerer seg – jo større er muligheten for at håndballkarrieren blir en faktor i en trygg barndom og spennende ungdomstid og at det gir skikkelig ballast inn i voksen-livet.

Vi får aldri nok engasjerte trenere, oppmenn, foreldrekontakter, styremedlemmer eller andre bidragsytere.

 

Hvem kan spille håndball?

Vi har aldersbestemte for hele grunnskolen – samt det første året på VGS. Vi har også seniorlag for både herrer og damer – hvor det er spillere fra 16-50 i aksjon. Sjekk ut hjemmesiden vår for informasjon om treningstider og trenere. Vi er først og fremst en breddeklubb, og strekker oss langt for å finne rett nivå til rett spiller.

Hva gjør jeg for å bli medlem? 

Alle som vil prøve seg i NOR kan delta på tre treninger før de beslutter om dette er noe de vil fortsette med. Dersom man ønsker det får man en foresatt hjemme til å lage en profil på www.hoopit.no, registrere deg som spiller og søke medlemskap i NOR HK. 

På denne måten får vi all informasjon som vi trenger om deg, og du kan da være med å spille kamper med oss. Du er også da forsikret gjennom idrettsforbundet dersom noe skulle hende på trening eller i kamp. 

Dette forventer vi av en NOR-spiller

Å spille for NOR HK forplikter – både på trening, i kamp og på tur.

  • Alle må komme til trening i god tid slik at vi er klar når trening begynner.  
  • Alle må ha gode sko som ikke sklir på parketten, vannflaske og de med langt hår har håret i hårstrikk. Utover dette forventer vi at du er på trening for å trene, og dermed har respekt for treneren og lagkameratene dine slik at alle bidrar til gode treninger.  
  • Dersom du ikke kan komme på trening ønsker vi at du eller foreldrene dine skal melde fra om dette i Hoopit slik at treneren er forberedt på hvor mange spillere som kommer til enhver trening. 
  • Vi har nulltoleranse for mobbing eller annen ugrei oppførsel mot hverandre i klubben.
  • Vi skal akseptere hverandre og være høflig med hverandre uansett om vi er på trening eller møtes på fritiden.
  • På reiser med klubben forventer vi at du som medlem er høflig og hyggelig mot andre motspillere, dommere og publikum. 

 

For foreldre 

Med et eller flere barn i NOR HK bringer det med seg et lite dugnadsansvar for foreldre. Primært dreier dette seg om kafedrift og sekretariat i våre haller ved hjemmekamper (stort sett bare når egne barn spiller). Innimellom dukker det opp klubblotteri eller annen felles dugnad som vi forventer at foreldre stiller opp på.  

Det vil også dukke opp behov for transport til kamper og/eller turneringer og vi tenker at det ideelle er at foreldre i et lag får til et godt samarbeid rundt dette slik at ansvaret fordeles. 

Ved overnatting skjer dette primært på klasserom og vi er da avhengig av at foreldre stiller opp som reiseledere. Dette ansvaret innebærer å overnatte sammen med spillerne på klasserom, samt sørge for å få de til kamp i rett hall til riktige klokkeslett. Det vil være nødvendig å kunne levere politiattest dersom du er reiseleder. Denne erfaringen oppfordrer vi alle dere til å forsøke ut da det er en glitrende arena til å komme nært inn på egne barn og deres lagvenner. 

Økonomi 

Vi ønsker å holde kostnadene til å spille håndball så lav som mulig. Pr nå er prisen:

Medlemskontigent: kr 750,- i kontingent pr spiller. Har familien flere spillere kan man tegne et familiemedlemskap. Dette koster 1.000,-

Treningskontigent: Det koster 500 kroner i året per trening laget til din spiller tilbys. Trener laget ditt to ganger i uka blir det altså 1.000 kroner i treningsavgift.

Eksempel på pris 

Otto på åtte år trener en gang i uka. Dermed betaler Otto 1250,- til klubben.

Astrid, Sigrid og Vidar er søsken i klubben. Astrid på MIX trener en gang i uka, Sigrid på J12 trener to ganger i uka, Vidar på G16 tre ganger i uka.

 Familien betaler 1.000 kroner for medlemskap og 3.000 i treningsavgift (til sammen seks økter). Til sammen 4.000 for å spille håndball. 

 

Fra det året spilleren fyller 13 år er den lisenspliktig. Dette er en forsikring som betales direkte til Norges håndballforbund som må være betalt før spiller kan delta på kamp dette året. Faktura på lisens kommer på registrert mail. 

 

Dersom du har noen spørsmål rundt klubben eller medlemskap kan du kontakte vår sportslige leder Maria Bostad Dahl, tlf 90720267. 

Leder: Simen Kleiving

Nestleder: Patrik Bones

Sportslig leder: Maria Bostad Dahl

Medlemsansvarlig: Siren Eilertsen Stokland

Anders Horne

Jessica Melin Grødahl

Frank Gulstad

Katrine Sten

Julie Jæger

Håvard Kleiving

NOR HK tilbyr trening for barn fra 1. klasse og opp til senior. Vi har spillere fra sju til 47 i våre rekker. Er du usikker på hvilket lag du hører hjemme på? Ta kontakt med sportslig leder Maria Bostad Dahl (tlf 907 20 267)

I NOR HK er det lov til å komme på tre treninger før man bestemmer seg om man skal begynne å spille.

Det koster 750 kroner å være medlem i klubben.

Spillere over 13 trenger også en lisens for å spille. Dette er et nasjonalt påbud og er et forhold mellom spiller og Norges Håndballforbund. Les mer om lisensen her.

 

Her er våre lag og treningstider:

Oppstart 2023/2024

Noen lag har «tystartet» sesongen 2023/2024. Men denne uken håper vi at alle lag i NOR starter opp.

Vi er fortsatt i heftig vekst og bare tre år etter at Parken Flerbrukshall så dagens lys, er det faktisk sånn at vi gjerne skulle hatt en idrettshall til.

I år som i fjor har vi fått tildelt desidert flest timer på Idrettens Hus, samt noen timer på Ankenes.

Lagene har fått sine timer – men det kan skje interne bytter av treningstid. Foreløpig er det disse tidene som gjelder

Mix 2017: Tirsdag 18-19. Her er det foreløpig ikke satt opp trenere, og det vil bli oppstart neste uke. Det er et ønske at flere foreldre bidrar på trenersiden på dette kullet.

Mix 2016: Tirsdag 17-18 Trenere: Charlotte Greger, Isabell Horrigmoe og Lene Krantz Johnsson

Mix 2015: Mandag 18.15 – 19.15 og tirsdag 18 – 19 Trenere: Ann Merete Rindstad, Tiril Rindstad og Sigrid Langseth Nilsen

Jenter 2014: Mandag 16.15-17.15 og onsdag 17 – 18 Trenere: Bjørn Terje Slettbakk og Katrine Skavik

Gutter 2014 Mandag 16.15 – 17.15 og Onsdag 17 – 18.  Trenere: Julie Jæger og Merethe Sletten Hansen

Jenter f 2012 og 2013: Ankeneshallen Mandag 19 – 20 Idrettens hus torsdag 17-18 Trenere: Katrina Nilsen og Tom Jacobsen

Gutter f 2013: Tirsdag 19-20 og Torsdag 17.45 – 18.45  Trenere: Hallgeir Lockertsen, Andre Bårdsen og Kristin Zimmermann

Jenter f. 2011: Idrettens hus mandag 17.15 – 18.15, og Ankeneshallen Onsdag 16.30 – 18.00 Elisabeth Kirkerud, Katrine Sten, Idun Ravn og Silje Mari Maude

Gutter f 2010/2011/2012 Mandag 19.15 – 20.15  og Torsdag 16 – 17.15  Simen Lian Kleiving, Andreas Westerberg Forseth og William Gaard

Jenter født 2009/2010: Tirsdag 15.30 – 17.00, Torsdag 18.30 – 19.30 og søndag 18-19 (Aimee Eklund)

Jenter født 2007/2008: Mandag 19.45 – 21.00, Onsdag 15.30 – 17.00 og fredag 17.45 – 19.15 (Anders Horne)

Damelag 3. og 4. divisjon: Tirsdag 20 – 21.30, Torsdag 19.15 – 20.30  (Morten Farver)

Senior/G16: Mandag 20.45 – 22.00, Onsdag 21.15 – 22.15, Torsdag 20.30 – 22.00 og Søndag 19-20.30  (Tom Jacobsen, Kjell Skog, Morten Borgen og William Gaard)

Vi har også en del ungdommer som bidrar som trenere på ulike årskull, men i hovedsak er det disse trenerne dere skal henvende dere til for å få mer info.

I NOR kan du teste ut å være med tre økter før du melder deg inn i klubben. Du trenger innesko og på sikt en håndball.

Våre samarbeidspartnere

Sparebanken 68 Grader Nord
Intersport
Nordkraft
Amfi Narvik
Polar Kraft